Over
Esthetiek
Amaranthe

Of je nu kiest voor een facial, definitieve ontharing of wil stralen met je nieuwe make-up look, één ding is zeker:
Esthetiek Amaranthe heeft de nodige ervaring en expertise om voor jou het ultieme me-time moment te creëren.

Maak kennis met Bieke

Het gezicht achter Esthetiek Amaranthe is Bieke, schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huid, laserbehandeling en permanente make-up. Met een passie voor schoonheidsverzorging, begrijpt ze als geen ander dat ware schoonheid niet alleen van buiten maar ook van binnen zit. Dankzij haar diepgaande kennis van verschillende huidtypen en behandelingen en haar scherp oog voor detail, biedt Bieke een breed scale aan verzorgingsmogelijkheden.
Ze wil haar klanten niet enkel helpen om er beter uit te zien, maar ook om zich beter te voelen.

Ze volgt de laatste trends, technologieën en producten op vlak van huidverbetering op de voet om zo voortdurend een betere service te kunnen aanbieden. Ze hecht dan ook enorm veel belang aan het opbouwen van vertrouwensrelaties met haar klanten, waarbij ze zowel deskundig advies geeft als een luisterend oor biedt. Haar doel? Elke persoon doen stralen van zelfvertrouwen en zijn/haar innerlijke schoonheid laten ontdekken.

Bieke’s is een gepassioneerde professional die ernaar streeft om haar klanten een onvergetelijke ervaring te geven, die verder reikt dan uiterlijke schoonheid.

Contact

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend intakegesprek?
Contacteer ons dan via contactformulier!

Ninoofsesteenweg 1022/006
1703 Schepdaal
+32 478 74 42 69
bieke@esthetiekamaranthe.com
BE0633.501.159

DINSDAG 8U – 20U
WOENSDAG 8U – 20U
DONDERDAG 8U – 20U
VRIJDAG 8U – 20U
ZATERDAG 8U – 17U