Make-up

Onze grootste passie? Make-up in al zijn prachtige facetten. Of je nu op zoek bent naar een professionele make-upartieste voor feestmake-up, of je wil kiezen voor het gemak van permanente make-up, wij zorgen ervoor dat je er stralend uitziet!

Hoe gaan we te werk?

Wil je kiezen voor permanente make-up maar heb je nog twijfels? Of heb je permanente make-up die niet door ons geplaatst is? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek waarbij we de vorm, kleur en eventuele bijzonderheden bespreken.

Waarom zou je kiezen voor permanente make-up?

Tijdsbesparend
Met permanente make-up hoef je je dagelijks niet langer bezig te houden met het aanbrengen van traditionele make-up.
Hierdoor bespaar je veel tijd! Handig voor mensen bij wie het allemaal snel moet gaan!

Langdurig resultaat
Terwijl traditionele make-up doorheen de dag kan vervagen of uitlopen, blijft permanente make-up langdurig op zijn plaats. Hierdoor blijf je er dag en nacht stralend en fris uitzien, ook tijdens het sporten!

Esthetisch resultaat
Permanente make-up helpt bij het verbeteren van bepaalde kenmerken en het uitlichten van gelaatstrekken. Zo kan je het toepassen op wenkbrauwen, als eyeliner, op je lipcontouren … Ideaal voor mensen bij wie het aanbrengen van make-up wat moeilijker gaat of voor wie op zoek is naar een oplossing voor asymmetrie of dunne wenkbrauwen.

Veelgestelde vragen

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, is een cosmetische procedure waarbij natuurlijke pigmenten in de bovenste lagen van de huid worden geïnjecteerd om permanente resultaten te creëren die lijken op make-up, zoals eyeliner, wenkbrauwen of lippenstift.

De duur van permanente make-up varieert, maar het blijft meestal enkele jaren zichtbaar. Na verloop van tijd kan de kleur vervagen, waardoor bijwerkingen nodig kunnen zijn.

Er kan wat ongemak zijn tijdens de procedure, maar dit varieert per persoon. Veel professionals gebruiken plaatselijke verdoving om eventuele pijn te minimaliseren.

Zoals bij elke procedure zijn er risico’s, waaronder infectie, allergische reacties of ongewenste kleurveranderingen. Kies altijd een ervaren en goed opgeleide professional om de risico’s te minimaliseren.

De duur varieert afhankelijk van het te behandelen gebied, maar behandelsessies duren meestal tussen de 1 en 2 uur.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes, hartaandoeningen of auto-immuunziekten, en zwangere vrouwen worden over het algemeen afgeraden permanente make-up te ondergaan. Een consultatie met een professional is noodzakelijk om geschiktheid te beoordelen.

Er kan wat roodheid en zwelling optreden na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om gedurende de herstelperiode zonlicht en watercontact te vermijden.

Verwijderen is mogelijk, maar het is vaak complexer dan het aanbrengen van permanente make-up. Laserbehandelingen kunnen worden gebruikt, maar er zijn mogelijk meerdere sessies nodig.

Als professional beslissen we samen wat het beste past bij je gezichtsvorm, huidtint en persoonlijke voorkeuren te evalueren voordat de procedure begint.

Ja, je kunt nog steeds reguliere make-up gebruiken als aanvulling op permanente make-up. Permanente make-up is bedoeld om je natuurlijke kenmerken te verbeteren, maar je kunt nog steeds extra make-up aanbrengen voor speciale gelegenheden of om je look aan te passen.

Je kan steeds een gratis intake-gesprek boeken, dan plannen we een test make-up in hierin bespreken we samen wat jij wilt, wat bij jou past, en testen we tot we een make-up vinden waarin jij straalt en comfortabel bent.

Meestal zijn dit 2 afspraken, een test make-up en de make-up op de trouwdag zelf, indien je toch nog te onzeker bent na de test make-up dan plannen we nog een extra afspraak in.

Probeer je test make-up, je test kapsel en je pas voor je kleed op dezelfde dag zo zie je alvast het eindresultaat. Het is ook handig dat je voorbeelden mee brengt van wat jij mooi vind als bruidsmake-up.

Prijslijst

MAKE-UP