(Permanente) Make-up

Mijn grootste passie blijft make-up in al zijn prachtige aspecten. Je kan bij mij als professionele make-upartiest terecht voor feestmake-up, of kies voor het gemak van permanente make-up en word elke dag stralend wakker. Is het jouw grote dag? Waarin jij je een princes wilt voelen? No worries, I got your back! 

Esthetiek Amaranthe Bieke Schoonjans Huidspecialist

Heb je twijfels of heb je permanente make-up die niet door mij geplaatst is? Kom dan eerst langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we onder andere de vorm, kleur en eventuele bijzonderheden. 

Prijslijst

Make-Up

Make-up advies

€ 45

Feest make-up

€ 55

Lashlift

€ 65

Permanente make-up

Powder brows (1ste plaatsing incl. touch up)

€ 450

Lipblush (1ste plaatsing incl. touch up)

€ 420

Deepliner (1ste plaatsing)

€ 230

Eyeliner (1ste plaatsing)

€ 250

Eyeliner onder (1ste plaatsing)

€ 100

Opfrissing lipblush (na 24 maanden)

€ 250

Opfrissing wenkbrauwen (na 24 maanden)

€ 235

Opfrissing eyeliner (na 24 maanden)

€ 150

Opfrissing deepliner (na 24 maanden)

€ 120

Opfrissing eyeliner onder (na 24 maanden)

€ 80

Heel vriendelijke dame! Ben langs geweest voor make-up advies.
Mevrouw legt alles tot in detail uit en overloopt/herhaald alles meerdere keren zodat je echt weet wat je moet doen. Het was een zeer aangenaam bezoek. Echte ME-time!
Dank je wel!

Silke De Pauw

Opstaan en er meteen stralend uit zien? Kies voor ...

Tijdsbesparing:
Permanente make-up elimineert de dagelijkse behoefte aan het aanbrengen van traditionele make-up. Dit bespaart aanzienlijk tijd in de ochtendroutine, wat vooral handig kan zijn voor mensen met drukke schema’s of weinig tijd om zich ‘s ochtends op te maken.

Langdurige resultaten:
In tegenstelling tot traditionele make-up, die gedurende de dag kan vervagen of uitlopen, blijft permanente make-up langdurig op zijn plaats. Dit zorgt voor een consistente en frisse uitstraling, zelfs bij activiteiten zoals sporten, zwemmen of transpireren.

Esthetisch resultaat:
Permanente make-up kan helpen bij het verbeteren van bepaalde kenmerken en het definiëren van gelaatstrekken. Het kan worden toegepast om wenkbrauwen, eyeliner, lipcontouren en andere gezichtskenmerken te verbeteren. Dit kan nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van make-up of die op zoek zijn naar een oplossing voor asymmetrie of dunne wenkbrauwen, bijvoorbeeld.

WIE IS BIEKE?

Gespecialiseerd in huid, laserbehandeling & permanente make-up

Bieke is een schoonheidsspecialiste die haar passie voor schoonheidsverzorging belichaamt. Haar toewijding aan haar vak is ongeëvenaard; ze begrijpt dat ware schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van diverse huidtypen en behandelingen, biedt Bieke een scala aan verzorgingsmogelijkheden die haar klanten niet alleen helpen om er beter uit te zien, maar zich ook beter te voelen.

 

Ze streeft naar voortdurende verbetering door altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, technologieën en producten op het gebied van huidverbetering. Haar enthousiasme voor het vak vertaalt zich in haar vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met haar klanten, waarbij ze niet alleen deskundig advies geeft, maar ook een luisterend ook biedt. Haar doel is om elke persoon die haar stoel betreedt te laten stralen van zelfvertrouwen en innerlijke schoonheid. Bieke's reputatie als een gepassioneerde proofessional is verankerd in haar constante streven naar perfectie en haar vermogen om haar klanten een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke schoonheid.

Veelgestelde vragen

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, is een cosmetische procedure waarbij natuurlijke pigmenten in de bovenste lagen van de huid worden geïnjecteerd om permanente resultaten te creëren die lijken op make-up, zoals eyeliner, wenkbrauwen of lippenstift.

Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar?

De duur van permanente make-up varieert, maar het blijft meestal enkele jaren zichtbaar. Na verloop van tijd kan de kleur vervagen, waardoor bijwerkingen nodig kunnen zijn.

Is permanente make-up pijnlijk?

Er kan wat ongemak zijn tijdens de procedure, maar dit varieert per persoon. Veel professionals gebruiken plaatselijke verdoving om eventuele pijn te minimaliseren.

Zijn er risico's verbonden aan permanente make-up?

Zoals bij elke procedure zijn er risico’s, waaronder infectie, allergische reacties of ongewenste kleurveranderingen. Kies altijd een ervaren en goed opgeleide professional om de risico’s te minimaliseren.

Hoe lang duurt een typische behandelsessie voor permanente make-up?

De duur varieert afhankelijk van het te behandelen gebied, maar behandelsessies duren meestal tussen de 1 en 2 uur.

Zijn er contra-indicaties voor het ondergaan van permanente make-up?

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes, hartaandoeningen of auto-immuunziekten, en zwangere vrouwen worden over het algemeen afgeraden permanente make-up te ondergaan. Een consultatie met een professional is noodzakelijk om geschiktheid te beoordelen.

Hoe ziet de herstelperiode eruit na permanente make-up?

Er kan wat roodheid en zwelling optreden na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om gedurende de herstelperiode zonlicht en watercontact te vermijden.

Kan permanente make-up worden verwijderd als ik van gedachten verander?

Verwijderen is mogelijk, maar het is vaak complexer dan het aanbrengen van permanente make-up. Laserbehandelingen kunnen worden gebruikt, maar er zijn mogelijk meerdere sessies nodig.

Hoe kies ik de juiste vorm en kleur voor mijn permanente make-up?

Als professional beslissen we samen wat het beste past bij je gezichtsvorm, huidtint en persoonlijke voorkeuren te evalueren voordat de procedure begint.

Kan ik nog steeds reguliere make-up gebruiken als ik permanente make-up heb?

Ja, je kunt nog steeds reguliere make-up gebruiken als aanvulling op permanente make-up. Permanente make-up is bedoeld om je natuurlijke kenmerken te verbeteren, maar je kunt nog steeds extra make-up aanbrengen voor speciale gelegenheden of om je look aan te passen.

Hoe plan ik mijn bruidsmake-up in?

Je kan steeds een gratis intake-gesprek boeken, dan plannen we een test make-up in hierin bespreken we samen wat jij wilt, wat bij jou past, en testen we tot we een make-up vinden waarin jij straalt en comfortabel bent.

Uit hoeveel afspraken bestaat mijn bruidsmake -up?

Meestal zijn dit 2 afspraken, een test make-up en de make-up op de trouwdag zelf, indien je toch nog te onzeker bent na de test make-up dan plannen we nog een extra afspraak in.

Wat is er handig als ik mijn bruismake-up in plan?Je titel komt hier

Probeer je test make-up, je test kapsel en je pas voor je kleed op dezelfde dag zo zie je alvast het eindresultaat. Het is ook handig dat je voorbeelden mee brengt van wat jij mooi vind als bruidsmake-up.

Schenk een heerlijk me-time moment

Geef een giftcard met een persoonlijke boodschap cadeau