Laserontharing

Onze medische laser is het neusje van de zalm dat momenteel beschikbaar is op de markt. De Quatro laser is een laser die niet één nanometer bezit, maar liefst vier verschillende nanometers. Elke golflengte richt zicht op een andere structuur in de haarfollikel. Het is daarom mogelijk om elk haartype, huidtype en lichaamsdeel te ontharen, en we kunnen maar liefst 95% resultaat garanderen. Hierdoor is de Quatro laser de meest effectieve laser op het gebied van definitieve ontharing. 

Bovenop alles heeft hij een koelingssysteem dat to -16°C gaat, waardoor de behandeling een stuk comfortabeler wordt voor de klant en de kans op verbranding of huidletsels minimaliseert. Zo kunnen we de behandeling volledig veilig uitvoeren. Als huidexpert is het belangrijk om te werken met medische kwaliteitsvolle apparatuur, zodat we de klant kunnen behandelen met het beste op de markt. 

Prijslijst

Gelaat

Bovenlip

€ 60

Kin

€ 60

Wangen

€ 65

Nek

€ 70

Bovenlip & kin

€ 90

Wenkbrauwen

€ 50

Volledige gelaat

€ 110

Volledige gelaat & hals

€ 130

Oren

€ 60

Neus

€ 60

Bovenlichaam

Oksels

€ 90

Tepelhof

€ 60

Borst

€ 110

Buik

€ 120

Bovenarmen

€ 110

Onderarmen

€ 110

Volledige armen

€ 170

Borst & buik

€ 200

Rug & schouders

€ 230

Schouders

€ 130

Onderlichaam

Bikini 1 (sliprand)

€ 90

Bikini 2 (streepje)

€ 120

Bikini 3 (volledig)

€ 155

Navellijn

€ 60

Bovenbeen of onderbeen met knie

€ 185

Volledige benen

€ 295

Voeten

€ 60

Tenen

€ 60

Zilver pakket

€ 245  € 210

Oksels
Bikini

Gouden pakket

€ 275  € 245

Oksels
Onderbenen

Diamond pakket

€ 340  € 295

Bikini
Onderbenen

Platinum pakket

€ 475  € 540

Oksels
Bikini
Volledige benen

Bieke,
Dankzij jou doet mijn huid het zoveel beter. Ik had al ervaring bij verschillende andere personen en mijn huid werd alleen maar slechter. Mijn huid voelt en ziet er beter uit dankzij jou! Ook je geweldige tips en tricks hebben zoveel verschil gemaakt. Je weet waarmee je bezig bent! Dankjewel!

Heidi Braeckmans

WIE IS BIEKE?

Gespecialiseerd in huid, laserbehandeling & permanente make-up

Bieke is een schoonheidsspecialiste die haar passie voor schoonheidsverzorging belichaamt. Haar toewijding aan haar vak is ongeëvenaard; ze begrijpt dat ware schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van diverse huidtypen en behandelingen, biedt Bieke een scala aan verzorgingsmogelijkheden die haar klanten niet alleen helpen om er beter uit te zien, maar zich ook beter te voelen.

 

Ze streeft naar voortdurende verbetering door altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, technologieën en producten op het gebied van huidverbetering. Haar enthousiasme voor het vak vertaalt zich in haar vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met haar klanten, waarbij ze niet alleen deskundig advies geeft, maar ook een luisterend ook biedt. Haar doel is om elke persoon die haar stoel betreedt te laten stralen van zelfvertrouwen en innerlijke schoonheid. Bieke's reputatie als een gepassioneerde proofessional is verankerd in haar constante streven naar perfectie en haar vermogen om haar klanten een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke schoonheid.

Veelgestelde vragen

Wat is een quatro wavelenght laser voor definitieve ontharing?

De quatro wavelenght laser is een geavanceerd ontharingsapparaat dat gebruikmaakt van vier verschillende golflengtes om effectief verschillende haartypes en huidtinten te behandelen, doordat deze golflengten op elke laag van de huid door dringt kunnen we zo goed als elk huid en haartype behandelen, buiten kleurloze te blonde haren of zwarte huidtype’s.

Hoe werkt de quatro laser?

De laser zendt gecontroleerde lichtpulsen uit die door het pigment in de haarfollikels worden geabsorbeerd. Dit leidt tot de vernietiging van het haarzakje, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen.

Is de behandeling met de quatro laser pijnlijk?

De meeste mensen ervaren minimale pijn tijdens de behandeling. Sommige beschrijven het als een licht prikkelend gevoel of een warmte sensatie. De meeste moderne lasers hebben ingebouwde koelsystemen om ongemak te minimaliseren. Onze laser koelt tot -20 graden, wat op dit moment de meest verkoelde laser op de markt is.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor permanente resultaten?

Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidtint en haardikte. Gemiddeld zijn 8 tot 10 sessies nodig voor optimale resultaten, sessie 9 & 10 zijn gratis.

 

Is de quatro laser geschikt voor alle huidtinten?

Ja, de quatro wavelenght laser is ontworpen om veilig en effectief te zijn voor verschillende huidtinten, inclusief donkere huidtypes, tot zo lang de huidskleur niet donkerder dan het pigment in het haartje is.

Hoe lang duurt elke behandelsessie?

De duur van een sessie varieert afhankelijk van het te behandelen gebied, maar de meeste sessies duren meestal tussen de 15 minuten en een uur.

Zijn er bijwerkingen na een behandeling met de quatro laser?

Tijdelijke bijwerkingen zoals roodheid of lichte zwelling kunnen voorkomen, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele uren tot een dag.

Hoe lang moet ik wachten tussen opeenvolgende behandelsessies?

We behandelen warme zone’s (bikini, oksels, gelaat) met tussenpozen van 4 weken, koude zone’s (armen, benen, rug, borst) met tussenpozen van  6 a 8 weken dit plannen we om de haargroeicyclus effectief te targeten.

Kan de quatro laser op elk lichaamsdeel worden gebruikt?

Over het algemeen kan de quatro  laser op bijna elk lichaamsdeel worden toegepast, inclusief gezicht, benen, oksels, bikinilijn en rug.

Zijn de resultaten van definitieve ontharing met de quatro laser permanent?

Ja, de resultaten worden als permanent beschouwd. Na het voltooien van de aanbevolen sessies zouden de behandelde gebieden aanzienlijk verminderde haargroei moeten vertonen. Het is echter mogelijk dat er in de loop der jaren enkele nieuwe haren kunnen verschijnen, maar deze zullen doorgaans dunner en lichter zijn. We rekenen op een 96% definitief resultaat, indien er door de patiënt geen medische problemen word achtergehouden en het behandelprotocol gped word opgevolgd.

Moet ik speciale voorbereidingen treffen voor een behandelingssessie met de quatro wavelenght laser?

Het wordt aanbevolen om het te behandelen gebied te scheren 2 dagen voor je naar de sessie komt. Vermijd echter het gebruik van ontharingsmethoden zoals waxen of epileren, omdat de haarwortels intact moeten zijn voor een effectieve behandeling.

Kan ik direct na een behandeling met de quatro wavelenght laser weer mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

Ja, de meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Enige roodheid of zwelling is meestal tijdelijk en verdwijnt snel.

Is er nazorg nodig na een behandelingssessie met de quatro wavelenght laser?

Het is belangrijk om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden na de behandeling en een breedspectrum zonnebrandcrème te gebruiken om de behandelde huid te beschermen. Ook wordt geadviseerd om warme baden, sauna’s en intensieve lichaamsbeweging de eerste 24 uur te vermijden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een behandeling met de quatro wavelenght laser?

Hoewel sommige mensen direct na de eerste sessie veranderingen kunnen opmerken, duurt het meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten zichtbaar worden. Dit komt doordat het haar geleidelijk uitvalt na elke sessie.

Zijn er contra-indicaties voor het ondergaan van een behandeling met de quatro wavelenght laser?

Mensen met bepaalde huidaandoeningen, zoals actieve infecties, open wonden, of ernstige dermatologische problemen, kunnen niet in aanmerking komen voor de behandeling. Ook zwangere vrouwen wordt over het algemeen afgeraden de behandeling te ondergaan. Het is belangrijk om dit met een professionele behandelaar te bespreken voordat je begint.

Schenk een heerlijk me-time moment

Geef een giftcard met een persoonlijke boodschap cadeau