Huidverzorging

Als een van de eerste skinexperts en Master of Beauty 2010 in België is Esthetiek Amaranthe de plek waar je huid opnieuw gezond gemaakt wordt. Wij zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en huidanalysetoestellen, en werken ook met de beste producten. Juliette Armand is niet voor niets al twee keer uitgeroepen tot het beste merk van het jaar.

“Niet alleen is resultaat een prioriteit, maar ook ontspanning en een zalig moment voor jezelf. Hier word jij volledig vertroeteld van kop tot teen.”

Esthetiek Amaranthe Bieke Schoonjans Huidspecialist

Hoe ga ik te werk?

Bij Esthetiek Amaranthe werken onze behandelingen volgens een arrangementenstructuur. Dit betekent dat je telkens een behandeling boekt, waarbij je een tijdslot en het aantal apparaten vastlegt. Op welk huidprobleem er wordt gewerkt in deze behandeling is volledig in samenspraak met de skinexpert. Na je eerste behandeling zal zij ook adviseren welke facial geschikt is voor jouw huid.

Ben je een nieuwe klant? Dan start ik graag met een huidanalyse en adviseer ik jou de producten die precies bij jouw huid passen.

Boek een DISCOVERY FACIAL. Dit is een huidanalyse inclusief gelaatsverzorging, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om jou en je huid beter te leren kennen.

Ik hou rekening met HET WELZIJN van mijn klant

Ik werk volgens DE NODEN VAN JOUW HUID

Ik maak er een echt ZEN-MOMENT van voor jou met extra lichaamsmassages

Ik ging bij Bieke voor een gelaatsanalyse. Ik wou weten hoe het met mijn huid gesteld was en welke tips ze mij kon geven aangezien ik nog steeds last heb van puistjes. Ik moet zeggen dat mijn mond meermaals openviel van verbazing. Ik leerde enorm veel bij op dat uur qua verzorging maar ook vooral van mezelf. Mijn huid deed het al bij al niet zo slecht en Bieke constateerde dat ik Vitiligo heb. Iets wat ik nooit zou geweten hebben zonder de analyse. Ik kreeg een mooi rapport mee met de resultaten, eventuele producten die werden aanbevolen ( zonder dat Bieke druk legde om deze te kopen) en heel veel informatie! Mijn gezicht bescherm ik ondertussen met de aanbevolen zonnecrème! Geen zonneschade meer voor mij 🙂 Bedankt, Bieke!

Heidi Braeckmans

Prijslijst

Huidanalyse

Een huidscan, analyse en persoonlijk advies

€ 50

Studentenfacial of acne facial

€ 60

Amaranthe feel good facial

€ 80

Amaranthe feel better facial

€ 120

Amaranthe feel best facial

€ 140

Get the Amaranthe flow facial

€ 160

Bij Esthetiek Amaranthe ben je sowieso op de goede plaats voor een behandeling op maat. Je voelt je hier als een prinsesje. Ongelofelijke kwaliteit en expertise over je huid. Aanrader!

Charlotte Van Lancker

WIE IS BIEKE?

Gespecialiseerd in huid, laserbehandeling & permanente make-up

Bieke is een schoonheidsspecialiste die haar passie voor schoonheidsverzorging belichaamt. Haar toewijding aan haar vak is ongeëvenaard; ze begrijpt dat ware schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van diverse huidtypen en behandelingen, biedt Bieke een scala aan verzorgingsmogelijkheden die haar klanten niet alleen helpen om er beter uit te zien, maar zich ook beter te voelen.

 

Ze streeft naar voortdurende verbetering door altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, technologieën en producten op het gebied van huidverbetering. Haar enthousiasme voor het vak vertaalt zich in haar vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met haar klanten, waarbij ze niet alleen deskundig advies geeft, maar ook een luisterend ook biedt. Haar doel is om elke persoon die haar stoel betreedt te laten stralen van zelfvertrouwen en innerlijke schoonheid. Bieke's reputatie als een gepassioneerde proofessional is verankerd in haar constante streven naar perfectie en haar vermogen om haar klanten een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke schoonheid.

Veelgestelde vragen

Voor de behandeling

Hoe moet ik me voorbereiden op een gelaatsverzorging met Juliette Armand-producten en de genoemde apparaten?

Reinig je huid grondig  en demaquileer je  voordat je naar de behandeling komt en vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten in de dagen voorafgaand aan de behandeling. Kleed je comfortabel

Is er iets wat ik moet vermijden voordat ik de gelaatsverzorging onderga met deze apparaten?

Vermijd blootstelling aan de zon, gebruik van retinolproducten en andere intensieve huidbehandelingen en meld eventuele recente blootstelling aan laserbehandelingen, medische problemen, allergieën, en gebruik van medicatie (bv: roacutane, anti- depresiva,…)

Tijdens de behandeling

Wat kan ik tijdens de behandeling bij Esthetiek Amaranthe

Tijdens de behandeling kunnen verschillende sensaties optreden, zoals warmte, tintelingen of een licht trekkend gevoel, afhankelijk van het gebruikte apparaat en product, maar je zal vooral het ultieme me-time moment ervaren, ik haal je volledig uit de sleur van het leven, hier duwen we even op de pauze knop en staat de tijd stil. Om jou in spanning te houden en het verassingseffect te bewaren nodig ik je vooral uit om te komen genieten van een gezonde huid.

Moet ik iets specifieks doen tijdens de behandeling met Juliette Armand-producten en de apparaten?

Ontspan en volg de instructies van de behandelaar. Geef feedback over eventuele ongemakken of warmte tijdens de behandeling.

Na de behandeling

Wat kan ik direct na de behandeling ervaren?

Direct na de behandeling kan er roodheid of lichte zwelling optreden, afhankelijk van het gebruikte apparaat. Dit is meestal tijdelijk en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.

Mag ik make-up aanbrengen na de behandeling?

Het wordt aanbevolen om gedurende de eerste paar uur na de behandeling geen make-up te dragen. Je kunt milde, hydraterende producten gebruiken zoals aangegeven door mij.

Is het normaal om een warm gevoel op de huid te ervaren na de behandeling?

Ja, het is normaal om een mild warm gevoel op de huid te ervaren na de behandeling. Dit is vaak een teken van verbeterde bloedcirculatie.

Nazorg

Wat kan ik thuis doen om mijn huid te verzorgen na de behandeling?

Volg de aanbevelingen die wij mee geven en eventuele nazorgproducten, vermijd blootstelling aan de zon, gebruik milde reinigers en hydrateer regelmatig.

Is er iets wat ik moet vermijden na de behandeling?

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht, intense lichaamsbeweging, hete baden en agressieve huidverzorgingsproducten gedurende de eerste paar dagen na de behandeling.

Mag ik mijn normale huidverzorgingsroutine voortzetten na de behandeling?

Over het algemeen kun je je normale routine voortzetten, maar overleg met ons als je twijfels hebt of als er specifieke aanbevelingen zijn.

Hoe lang moet ik wachten voordat ik weer make-up kan aanbrengen na de behandeling?

Wacht minstens een paar uur na de behandeling voordat je make-up aanbrengt, voor een optimaal resultaat van je behandeling.

Zijn er specifieke Juliette Armand-producten die ik thuis moet gebruiken voor de nazorg?

Het  zijn dat we producten aanbevelen die specifiek geschikt zijn voor de nazorg, zoals kalmerende crèmes of hydraterende serums, wij raden aan om je sowieso goed te beschermen tegen de zon na een behandeling.

Moet ik extra zonbescherming gebruiken na de behandeling?

Ja, het is belangrijk om extra zonbescherming te gebruiken na de behandeling. Juliette Armand heeft mogelijk producten met ingebouwde zonbescherming die geschikt zijn.

Wanneer kan ik de volgende behandeling plannen voor het behoud van resultaten?

Een behandeling is ideaal om tussen de 4 a 6 weken in te plannen.

Algemeen

Hoe boek je een gelaatsverzorging?

Je kan deze online via onze boekingstool vastleggen.

Is het je eerste keer bij Esthetiek Amaranthe? Plan de ‘discover facial in’ hierin nemen een scan van je huid en doen we een eerste intensieve gelaatsverzorging. We bespreken ook welke behandelingen en eventuele producten je achteraf kan gebruiken of inplannen.

Hoe start je met een goede skincare routine van Juliette Armand?

Boek een huidanalyse in, hierbij neem ik uitgebreid de tijd om je huid te scannen, je huidproblematiek te bekijken en hier een haalbare oplossing met jou voor te zoeken. We bespreken een volledig behandelplan samen, en je huid gaat nog nooit zo gezond zijn geweest.

Schenk een heerlijk me-time moment

Geef een giftcard met een persoonlijke boodschap cadeau