We make your skin shine and soul smile

Met 12 jaar ervaring in het vak en 32 diploma’s op zak, de titel van Master of Beauty 2019 en Skinexpert 2020, kun je bij Esthetiek Amaranthe terecht voor huidbehandelingen, permanente make-up en laserbehandelingen.

"Ik combineer mijn kennis met het ultime me-time-moment"

Ik werk met de beste producten en medische apparaten. Mijn hoofdmerk, Juliette Armand, is niet voor niets bekroond tot ‘beste merk van het jaar 2022 en 2023’. Het schoonheidsinstituut met karakter en authenticiteit. Hier draait alles om jou! Ik combineer mijn kennis met het ultieme me-time-moment om zowel je esthetische als mentale gezondheid te verzorgen. Neem een pause van de dagelijkse sleur in de wereld van Esthetiek Amaranthe

Ontdek het salon

WIE IS BIEKE?

Gespecialiseerd in huid, laserbehandeling & permanente make-up

Bieke is een schoonheidsspecialiste die haar passie voor schoonheidsverzorging belichaamt. Haar toewijding aan haar vak is ongeëvenaard; ze begrijpt dat ware schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van diverse huidtypen en behandelingen, biedt Bieke een scala aan verzorgingsmogelijkheden die haar klanten niet alleen helpen om er beter uit te zien, maar zich ook beter te voelen.

 

Ze streeft naar voortdurende verbetering door altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, technologieën en producten op het gebied van huidverbetering. Haar enthousiasme voor het vak vertaalt zich in haar vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met haar klanten, waarbij ze niet alleen deskundig advies geeft, maar ook een luisterend ook biedt. Haar doel is om elke persoon die haar stoel betreedt te laten stralen van zelfvertrouwen en innerlijke schoonheid. Bieke's reputatie als een gepassioneerde proofessional is verankerd in haar constante streven naar perfectie en haar vermogen om haar klanten een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke schoonheid.

Bij Esthetiek Amaranthe ga je niet zomaar voor een standaard gezichtsbehandeling of pedicure. Elke behandeling is een echt me-time momentje en een pure verwennerij ( en ok, epilaties zijn misschien niet echt ontspannend ;-), maar toch minder pijnlijk door de suiker-techniek die gebruikt wordt)! Elke afspraak staat garant voor een gezellige babbel, met een lekker theetje erbij. Daar bovenop is er wel altijd een leuke actie, een extraatje hier, een cadeautje daar, … Bieke zorgt voor een kwaliteitsvolle behandeling met zeer fijne producten en een professionele uitleg, en maakt daar dan ook nog eens een hele beleving van. Zeer veel bewondering voor deze dame, die zo vroeg in haar carrière, al zo ver staat. Please never stop, want ik zou mijn huid aan geen ander meer toevertrouwen!

Dorien De Becker